رویدادی که تا 105 سال دیگر تکرار نمی شود/گذر ناهید از مقابل خورشید برای هفتمین بار پس از اختراع تلسک
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 373
نویسنده : حامد عابدی

رییس مرکز آموزش نجوم ادیب اصفهان گفت: گذر سیاره ناهید از مقابل خورشید که در خردادماه اتفاق می افتد، هفتمین گذر از زمان اختراع تلسکوپ است.

حسین مزروعی در گفت وگو با خبرنگار سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، اظهار کرد: گذر سیاره ناهید از مقابل خورشید، 17 خردادماه سال جاری و در زمان طلوع خورشید انجام می شود.

وی با بیان اینکه این این گذر در هر قرن حداکثر دو بار اتفاق می افتد، افزود: در قرن بیستم این گذر اتفاق نیفتاده است.

رییس مرکز آموزش نجوم ادیب اصفهان ادامه داد: گذر سیاره ناهید از مقابل خورشید که در خردادماه اتفاق می افتد، هفتمین گذر از زمان اختراع تلسکوپ است.

وی گفت: پس از این گذر تا حدود یکصد و پنج سال دیگر گذر این سیاره از مقابل خورشید اتفاق نخواهد افتاد.

مزروعی همچنین به برنامه های مرکز آموزش نجوم ادیب اصفهان در این روز اشاره کرد و افزود: برگزاری کارگاه آموزشی و رصد این گذر در میدان نقش جهان و دانشگاه اصفهان از جمله این برنامه ها است.

به گزارش ایسنا، سیاره زهره یا ناهید (ونوس) به ترتیب فاصله از خورشید، دومین سیاره منظومه شمسی است و بین زمین و تیر قرار دارد. این سیاره نزدیک ترین سیاره به زمین است و بعد از خورشید و ماه، درخشان ترین جرم آسمانی طبیعی است که به هنگام شب از زمین رویت می شود.

گفتنی است، گذر سیاره ناهید از مقابل خورشید از ساعت 2 و 36 دقیقه و 49 ثانیه به وقت ایران آغاز می شود. خورشید در ساعت 5 و 48 دقیقه طلوع خواهد کرد و در ساعت 9 و 24 دقیقه و 14 ثانیه زمان گذر به پایان می رسد.

 






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: